HTML

Hírvivő - Érdekességek a világ minden tájáról

Érdekes hírek a világ minden tájáról

Friss topikok

Címkék

árfolyam (1) bank (1) cápa (1) chf (1) cikk (1) érdekes (1) frank (1) hír (1) hitel (1) hitelek (1) hitelkiváltás (1) kormány (1) svájci (1) Címkefelhő

Cápát fotóztak a szörfözők között

2011.09.07. 17:09 Kiadolakas

Kalifornia egyik legnépszerűbb szörfparadicsomában készült az alábbi fotó, Gary Elliott jóvoltából, amelyen valószínűleg egy cápa látható, amint a békés szörfözők között úszik. A szakértők még vitatkoznak azon, hogy vajon fehér cápa látható-e a fotón, vagy esetleg más élőlény, sőt vannak akik még a fotó valódiságát is megkérőjelezik, de mindenesetre eléggé megdöbbentő a fénykép.

A Shark Research Committee (Cápa Kutatási Intézet) szerint valószínűsíthető, hogy egy fehér cápát sikerült lencsevégre kapni.

Salvador Jorgensen kutató szerint ez valószínűleg inkább egy delfin lehetett, oldalára fordulva.

Luke Tipple tengerbiológus szerint, ha egy nagy fehér cápa lett volna, akkor a testéből több rész lenne látható.

Bár a fotós meg van róla győződve, hogy egy fehér cápát kapott lencsevégre, a szörfparadicsomot mégis biztonságosnak tartja.

Forrás: Yahoo

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes cikk hír cápa

A bejegyzés trackback címe:

https://hirvivo.blog.hu/api/trackback/id/tr53209358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása